eerste dag van de Heuvelland wandel4daagse derde dag van de Heuvelland wandel4daagse Foto's van de Heuvellandvierdaagse 2009 alle foto's in het klein van de tocht diavoorstelling diavoorstelling foto's nabestellen overzicht van de Heuvelland wandel4daagsen Terug naar het overzicht van vierdaagsen en driedaagsen en tweedaagsen op de homepage van Henri Floor Terug naar de homepage van Henri Floor 22e Heuvelland 4daagse 2009, 2e dag, de heuvellandroute
Heuvelland wandelvierdaagse 2009 De wandeling voerde deze vrijdag veel over het plateau van Margraten. Veelal over veldwegen en Ėpaden liepen we via Gasthuis en Groot Welsden naar Margraten. Hier was de eerste rustpost.

Via holle wegen, veldwegen liepen we verder via Banholt naar Mheer. 100 meter van de route staat hier het prachtige kasteel Mheer. Omdat wij wisten hoe mooi het kasteel was besloten we ook dit jaar die extra 2 x 100 meter te lopen voor dit fraaie kasteel.

Via landgoed Altenbroek en Kattenroth werd Sint Martensvoeren bereikt. Voor de tweede achtereenvolgende dag voerde de wandeling dus naar BelgiŽ. Via Noorbeek en langs Bergenhuizen liepen we weer terug naar Mheer. Langs Bruisterbosch en via Honthem en de Amerikaanse Erebegraafplaats liepen we terug naar Margraten. Via Groot Welsden en via 't Rooth werd de finish bereikt.

Deze dag was wel de zwaarste van alle 4 de dagen. We arriveerden rond half zes. Het IVV-nummer was 10906. Hoewel het deze dag de hele dag droog was geweest, hadden we nog wel te maken gehad met de naweeŽn van de voorgaande dag met regen. Die naweeŽn bestonden uit paden, die in beken waren veranderd en modderige wegen en paden.
naar de top van deze pagina

Henri Floor