eerste dag Drents Friese Woud Wandelvierdaagse terug naar het overzicht van de Drents Friese Woud Wandelvierdaagse Terug naar het overzicht van driedaagsen en vierdaagsen op de homepage van Henri Floor Foto's van de 17e Drents Friese Wold Wandelvierdaagse 2011 alle foto's in het klein van de tocht diavoorstelling foto's nabestellen Picasa Terug naar de homepage van Henri Floor 17e Drents Friese Wold Wandelvierdaagse 2011

17e Drents Friese Wold Wandelvierdaagse 2011

Nabij het voormalige stadhuis van Diever Op woensdag 25 mei 2011 kwamen wij rond 13:00 uur aan in Diever. We hadden er niet bij stil­ge­staan, dat we pas vanaf 14:00 onze startkaarten konden afhalen. Maar toen de hoofdorganisator mij zag en mij herkende, gaf hij mij al wel de in­ge­te­ken­de routes van de 4 wandeldagen. Dit omdat ik met behulp van deze kaarten een wandelverslag kan maken, dat ook gepubliceerd wordt (op internet) en er dus reclame voor deze tocht wordt gemaakt.

Omdat we om 14:00 uur hadden afgesproken op ons overnachtingadres liepen we wat rond in Diever en maakten alvast wat foto's, die opgenomen zouden kunnen worden in de fotoreportage van de des­be­tref­fen­de dag. Want op het desbetreffende moment zou het regenachtig kunnen zijn en nu scheen de zon. Zo zagen we dat het deze woensdag onder andere nationale straatspeeldag was.


naar de top van deze pagina

Henri Floor