rondwandeling Harderwijk

Op vrijdag 3 november 2023 was ik op weg naar Nunspeet. Hier zouden wij overnachten Coos ging naar een crematie van een oud-collega. Na afloop werd Coos naar een treinstation gebracht en was zij op weg naar Nunspeet. In Amersfoort was zij overgestapt op de stoptrein naar Nunspeet. Maar in Nijkerk werd omgeroepen dat de trein terug zou rijden naar Amersfoort omdat een trein voor haar een aanrijding had gehad. Terug in Amersfoort besloot Coos om naar huis te gaan.

Omdat Coos een crematie had, kon ik nog een wandeling maken. Dat werd een rondwandeling door Harderwijk. Op routeyou.com had ik een rondwandeling gevonden. Deze route tekende ik op afstandmeten.nl over zodat ik het .gpx bestand op mijn GPS kon plaatsen.

Ik had ook nog een aanlooproute vanaf het station van Harderwijk. Na 3 uur rondwandelen en het maken van talrijke foto's besloot ik door te reizen naar Nunspeet om mij daar in te checken bij een hotel. Ik ging vast kijken waar precies pannenkoekrestaurant De Boskabouter zich bevond en hoe je daar het beste kon heenlopen. Rond 17.30 uur vernam ik van Coos dat zij niet naar Nunspeet zou komen. Daarna liep ik naar De Boskabouter en at alleen een pannenkoek. Daarna terug naar het hotel.

Klik HIER voor de betekenis van de buttons die boven aan dit verslag staan.

Henri Floor