wandeling langs 's-Gravelandse Buitenplaatsen

Voor zaterdag 11 februari 2023 stond eigenlijk de WS78 tocht vanuit Arnhem op het programma. Maar omdat ik opzag tegen zo'n zware route besloot ik vanuit Bussum te gaan wandelen. Coos liep wel de tocht vanuit Arnhem-Zuid.
Met de auto reed ik naar de startlocatie te Bussum. Bij de start aangekomen kwam mij de locatie heel bekend voor. Met WS78 waren wij hier al eerder gestart, maar dan vanuit een andere zaal. Nu was de start vanuit het de PadelClub aan de Struikheiweg.

Ik had mij vooraf ingeschreven. Daardoor kreeg ik vooraf naast een routebeschrijving en een GPS bestand. Het werd een hele mooie tocht. Naast de markeringen, die niet altijd optimaal waren, was het met de GPS uitstekend te volgen. Ikzelf had geen papieren routebeschrijving meegenomen, maar de wandelaars die daar mede voor afhankelijk waren hadden af en toe best moeite met de routebeschrijving. Dat maakte ik op uit het feit dat sommige wandelaars mij 3 of 4 keer inhaalden.
Uiteindelijk was ook deze tocht voor mij best pittig. Een wandeltijd van ongeveer 6 uur over 20 km is niet bepaald snel. De organisatie wordt hartelijk bedankt voor deze tocht. Via een van bovenstaande links kan de fotoreportage (45 foto's) worden bekeken.

Klik HIER voor de betekenis van de buttons die boven aan dit verslag staan.

Henri Floor