NS wandeling Binkhorst

Op 26 december 2022 liepen wij de NS wandeling Binkhorst. Op een website van de NS staan alle NS wandelingen, wandelingen die meestal van station naar station lopen. Maar soms zijn het rondwandelingen. Enkele keren moet ook nog met een bus gereis worden. Deze wandeling staat niet in dit overzicht. Dat komt omdat wij deze wandeling zelf hebben gemaakt. Maar deze wandeling loopt wel van een station naar een ander station. Deze wandeling loopt van station Den Haag CS naar station Voorburg en loopt door de industriewijk Binkhorst.

Deze wandeling is parkoerstechnisch erg saai. De wandeling loopt alleen over verharde wegen en loopt door een industriegebied. Het mooie aan deze wandeling zijn de talrijke StreetArt schilderingen op muren en schuttingen. Station Den Haag CS verlieten we aan de oostzijde. De Street Art plekken staan aangegeven op een kaart die je kan downloaden. Echter, niet altijd is precies vast te stellen waar een afbeelding is. HIER is meer informatie te vinden over de wandelroute.

Wij hebben dus niet alles aangetroffen maar we hebben wel een aardige en droge dag gehad. Na de laatste 2 afbeeldingen liepen we naar station Voorburg en reisden verder met het OV huiswaarts.

Klik HIER voor de betekenis van de buttons die boven aan dit verslag staan.

Henri Floor