NS wandeling en fietstourtocht
Op vrijdag 6 mei 2022 maakten wij gebruik van een keuzedag, voorheen een vrij reizen kaartje genoemd van de NS. We checkten voor half zeven in en reden via Rotterdan naar Vlissingen. Hier begon Coos aan de NS wandeling Duinen van Zoutelande. Deze wandeling eindigde in Westkapelle en met de bus reed ze na afloop naar station Middelburg. Hier troffen we elkaar.

Omdat ik herstellende ben van knie-problemen maakte ik met een huurfiets een tour uit het tijdschrift Toeractief uit 2016 van 37½ km. De ingetekende route is van de fietstocht. Na afloop reed ik met de trein naar Middelburg waar ik Coos trof. Bij pannenkoekenrestaurant De Kabouterhut namen we een pannenkoek.

Met de trein van 18.29 uur reden we naar Goes. Vandaar reden we met een NS bus naar Bergen op Zoom vanwege problemen op het spoor. Van Bergen op Zoom reden we verder met de trein huiswaarts. Het was een lange dag geworden. 's-ochtends waren we om 5 uur opgestaan. En 's-Avonds kwamen we pas om kwart voor elf thuis. Het was een prachtige zonnige dag geworden met een maximumtemperatuur van 20 graden.


Klik HIER voor de betekenis van de buttons die boven aan dit verslag staan.

Henri Floor