met WS78 naar de sneeuw
Op zaterdag 26 maart 2022 organiseerde WS78 de Pijnacker-net-ff-anders-tocht. De start was vanuit Caf Restaurant Het Baken te Pijnacker. Coos wilde weer eens 40 km proberen. Met het OV zouden we niet voor kwart voor negen aankomen. Daarop besloten we met de auto te gaan en kwamen rond half acht bij de start aan. Omdat ik problemen met de rechterknie had, liep ik nu niet mee.

Met de auto reed ik eerst naar de soeppost, vervolgens naar de grote rust en daarna weer terug naar de soeppost die inmiddels omgedoopt was tot koffiepost. Op alle posten verbleef ik geruime tijd en had met diverse wandelaars contact. De grote rust was gevestigd bij Snowworld te Zoetermeer. Omdat ik daar nog niet eerder binnen was geweest, besloot ik daar nu wel naar binnen te gaan. Het bleek dat er niet 1 maar 2 skibanen waren. Omdat we hier sneeuw zagen konden we dus zeggen dat we met WS78 naar de sneeuw waren geweest.

De opkomst voor deze wandeltocht viel flink tegen. Dat had te maken met het feit dat zowel de 30 van Zandvoort als rondje Texel wandelaars had getrokken die normaliter bij WS78 wandelen.

Klik HIER voor de betekenis van de buttons die boven aan dit verslag staan.

Henri Floor