Grebbelinie tocht
Op zaterdag 12 maart 2022 liepen wij de Grebbelinietocht. Met deze WS78 tocht had ik meegeholpen met het uitzetten. Ada Drost en Lia Veenendaal hadden niet zoveel tijd en toen er een zekere druk van de organisatie uit kwam, vonden ze het fijn dat ik mijn diensten aanbood. Ik bood mijn diensten aan onder bepaalde voorwaarden en die zijn ingewilligd.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de tocht vanuit Rhenen zou worden georganiseerd en het leek mij leuk om in de omliggende bossen een route uit te zetten. Toen het niet meteen lukte om een geschikte startlocatie in Rhenen te vinden werd voor Veenendaal als startlocatie besloten. Met deze startplaats kon de soep en koffiepost in Woudenberg gerealiseerd worden bij een familielid van Lia.

Vanuit de gekozen locatie in Veenendaal en met de gewenste locatie van de soep/koffiepost kon ik geen (mooie) boswandeling uitzetten. De meningen over deze tocht liepen na afloop erg uiteen. De ene wandelaar vond het een sterk tegenvallende route terwijl een ander de tocht de mooiste van deze WS78 winterserie vond.

Klik HIER voor de betekenis van de buttons die boven aan dit verslag staan.

Henri Floor