de dag van Luttenberg

Sallandse Wandel Vierdaagse, donderdag 20 oktober 2016

De foto's in dit verslag zijn van 24 oktober 2013. Dit omdat ik op 20 oktober 2016 geen foto's heb gemaakt.

De reis van Ommen naar Raalte met de auto verliep nu beter dan de vorige dag. Het was lichter en het regende minder. Bij de start regende het licht. Het was wel frisser dan de voorgaande dag. Daardoor liepen we stevig door om warm te worden. De eerste rustpost was op 9,4 km bij restaurant Reimink aan de Dorpstraat 2 te Lemelerveld. Daar naar toe hadden we lange tijd langs een kanaal gelopen. In de rust was het donker en warm en druk. Daarop besloten we door te lopen.

De 2e rustpost was op 14,4 km bij een rustpunt.nl punt genaamd 't Schippertie. Hier kwamen de 20 km lopers erbij. Mede vanwege de drukte besloten we ook hier voorbij te lopen. Vlak voor de 3e rust op 19,9 km liepen we langs een soort Mariagrot. Bij de rust te Luttenberg stond de muziek zo keihard, dat we besloten ook hier door te lopen.

We haalden een wandelaarster in, die blij was dat haar verloren handschoenen toch op tijd weer gevonden waren. Na een kwartier samen gelopen te hebben, kwam de splitsing met de 20 km route en scheidde onze wegen zich.

Op 27,7 km was nog een rustmogelijkheid bij manege Bartels te Raalte. Hier liep de route door de manege heen. Na ruim 5 uur werd de finish bereikt. Het was deze dag een sombere en natte dag. Tot een uur of n was het blijven regenen. Deze wandeldag heb ik geen foto's gemaakt.

Klik HIER voor de betekenis van de buttons die boven aan dit verslag staan.

Henri Floor