Loonse- en Drunense Duinen tocht

Op dinsdag 21 januari 2014 organiseerde de wan­del­groep Wandelen op Dinsdag van de OLAT een 20 km lange tocht vanuit Bie­zen­mor­tel. De start was vanuit restaurant de Rustende Jager. Ik had deze tocht uitgezet en het is dan moei­lijk om een verslag te maken, want zelf vind je alles heel mooi.

Ik heb wel een verslag gemaakt van de voor­be­rei­ding van deze tocht. Klik HIER om dat verslag te lezen. Enige bijzonderheden tij­dens deze tocht alsmede opmerkingen van wan­de­laars wil ik u niet onthouden.
  • een van de wan­de­laars gaf een rondje Echte Beek en Donkse kruidenbitter. Wan­de­laars die dit niet wilde hebben, konden een bonbon krijgen.
  • een wan­de­laar zei dat hij dacht dat hij de Loonse- en Drunense Duinen wel kende. Maar na afloop van de tocht dacht hij er heel anders over.
  • er was een wan­de­laar die helemaal niet wist dat er zo'n groot open gebied in de Loonse en Drunense Duinen is
  • er was een wan­de­laar die vroeg hoe oud ik eigenlijk was. Omdat ik meestal jonger wordt geschat, vroeg ik de wan­de­laar te schat­ten hou oud ik was. Ik werd echter 8 jaar ouder geschat.
Ik heb zelf deze keer geen foto's gemaakt. Er zijn twee wan­de­laars die foto's naar mij hebben toegestuurd. Klik HIER voor een selectie van de foto's.

Klik HIER voor de betekenis van de buttons die boven aan dit verslag staan.

Henri Floor