Foto's na afloop van de tocht alle foto's in het klein van de tocht diavoorstelling foto's nabestellen de ingetekende route zoals deze op www.afstandmeten.nl staat Terug naar de homepage van Henri Floor nalopen WS78 Driebergen van 10 februari 2007

paddestoel Op dinsdag 26 oktober 2012 ging de wekker om 2 minuten voor zes. Ik had het plan om naar Heeze af te reizen. Hier organiseerde OLAT een tocht van 20 km. OLAT organiseert om de twee weken een wandeltocht van ongeveer 20 km. In het weerbericht van 6 uur werd melding gemaakt van een regenachtige dag. Daarop besloot ik om toch maar niet af te reizen naar Heeze.

Na het nieuws van 7 uur stond ik wel op. Coos had het plan om met een vriendin een traject van het Maarten van Rossum pad te lopen. Maar rond half acht regende het toch flink. Daarop belde Coos haar vriendin om te overleggen of hun tocht door zou gaan. Hun tocht ging nu ook niet door.

We bestudeerden buienradar.nl en kwamen tot de conclusie dat het vermoedelijk tussen 12 en 1 uur droog zou worden. We besloten uiteindelijk om 12 uur een eigen tocht van huis uit te lopen. We besloten een traject van de WS78 tocht van 10 februari 2007 na te lopen en wel de eerste en laatste 10 km.

De wandelroute voerde door het Seminariebos, het Rijsenburgse bos, het Mollebos en de bossen van landgoed Noorhout, landgoed Bornia-Heidestein en door de Heidetuin. In Austerlitz was nu geen rustmogelijkheid. De enige rustmogelijkheid was op maandag en dinsdag gesloten. Daarop kochten we een pak melk met een lekkere smaak bij de plaatselijke supermarkt en dronken dit op in het nabijgelegen bushokje. We hebben tijdens de wandeling geen regen gehad. De paden waren veelal modderig. De afgelegde afstand bedroeg 20 km.
naar de top van deze pagina

Henri Floor