fotoreportage alle foto's in het klein van de tocht diavoorstelling foto's nabestellen de ingetekende route zoals deze op www.afstandmeten.nl staat overzicht 	van de NS-wandelingen Terug naar de homepage van Henri Floor NS wandeling Rotterdam Maasstad

NS wandeling Rotterdam Maasstad Op woensdag 1 augustus 2012 ben ik samen met Coos en nog een vriendin naar Rotterdam geweest. Onze energieleverancier vindt ons zo'n trouw klant, dat hij ons een bezoek aan diergaarde Blijdorp aanbod op bepaalde voorgeselecteerde data. Voor ons werd dat dus 1 augustus. De toegang voor ons was van 15:00 tot 22:00 uur.

Om de dag verder niet verloren te laten gaan besloten we de NS wandeling Rotterdam Maasstad te lopen. Deze route is 15 km lang en kon verkort worden tot 12 km. Het werd deze dag weer eens warm met een maximum temperatuur van 28 graden.

Toen we op de splitsing kwamen waar de verkorte route begon stelde de vriendin voor om de kortere route te volgen. Coos en ikzelf besloten ook de kortere route te volgen.

naar de top van deze pagina

Henri Floor