de betekenis van de buttons

Ik heb geconstateerd, dat talrijke bezoekers van mijn website niet de betekenis weten van de buttons, die boven in elk verslag staan. Ze staan er niet speciaal alleen voor versiering. Door met de muis/cursor op de button te gaan staan wordt weergegeven wat u te zien krijgt als u hierop klikt. Voor de duidelijkheid heb ik de informatie hieronder nog uiteengezet. Aan onderstaande buttons hangen geen links, wel aan de buttons boven in dit verslag. Bij sommige andere verslagen ontbreekt één of meerdere buttons. Van dat onderwerp is dan geen informatie beschikbaar.


Hier krijgt u de foto's van de tocht te zien waarbij meestal nog aangegeven is waar de foto gemaakt is
Hier krijgt u alle foto's van de tocht te zien op één pagina in een klein formaat. Recht opstaande foto's worden hier met verkeerde afmetingen weergegeven evenals uitsnijdingen van horizontale foto's.
Hier krijgt u de foto's van de tocht te zien als een diavoorstelling. Elke foto wordt 5 seconden weergegeven. Daarna krijgt u de volgende foto te zien. Bij deze foto's wordt niet vermeld waar de foto gemaakt is.
via deze link kunt u foto's nabestellen. Dit wordt extern verzorgd door www.oypo.nl
Hier krijgt u de originele foto's van de tocht te zien op Picasa. De standaard weergave tijd is 3 seconden, maar kan u zelf aanpassen. Bij deze foto's wordt niet vermeld waar de foto gemaakt is.
Deze link voert u rechtstreeks naar de ingetekende route van deze wandeltocht. De route staat op www.afstandmeten.nl
Deze link voert u naar de beginpagina van deze website