eerste dag Kempische wandeldagen derde dag Kempische wandeldagen Foto's van de Kempische wandel driedaagse 2011 alle foto's in het klein van de tocht diavoorstelling diavoorstelling foto's nabestellen fotoreportage op Picasa terug naar het overzicht van de Kempische Wandeldagen Terug naar het overzicht van driedaagsen en vierdaagsen op de homepage van Henri Floor de ingetekende route zoals deze op www.afstandmeten.nl staat Terug naar de homepage van Henri Floor

Kempische Wandeldagen, zaterdag 6 augustus 2011, route richting Heeze.

Kempische wandeldagen 2011 Deze dag voerde de route in het begin over de laatste km's van het nachttraject van de Kempenlandtocht. Zodoende konden we verschillende kanjers op de gevoelige plaat vastleggen.

Nadat we de Kleine Dommel hadden overgestoken volgden we het Elsbroekpad waarlangs de Nutsschool Beneden Beekloop en de Dommeldalschool gelegen zijn. We kruisten de spoorlijn Eindhoven-Weert. Door een industriegebiedje werd de Eindhovenseweg bereikt en even gevolgd. We kwamen nu achtereenvolgens langs of door de buurtschappen Riel, Gijzenrooi en Genoenhuis. We kruisten de A67 snelweg.

We kwamen op de Groote Heide. Eenmaal liepen we tussen twee vennen door. Dat waren de Diepe Meerven en de Drooge Meerven. Voordat we een verzorgingspost bereikten kwamen we nog langs het Witven. Deze was vrij dicht langs A2 snelweg gelegen.

Kempische wandeldagen 2011 Via de buurtschappen Heezerbosch, Oudenmolen en Kruis werd Heeze bereikt. In het centrum verlieten we de route voor een bezoek aan een supermarkt. De grote rust was in café De Brug in buurtschap Ginderover en vlak hiervoor waren we de Groote Aa nog overgestoken. Buiten de bebouwde kom dwaalden we nu door de Herbertusbossen. Nu zetten we koers naar kasteel Heeze. Ruim voor het kasteel stond een zeer grote duiventil.

We kwamen bij het westelijke deel van de Strabrechtse Heide en spoedig daarop werd buurtschap Strabrecht bereikt. Ook kwamen we nog door buurtschap Rul alvorens de laatste wagenrust te bereiken. Deze was niet, zoals gepland nabij het ANWB-gebouw gelegen maar iets verderop bij de op- en afrit naar Geldrop van de A67-snelweg. Over een fraai pad langs de Kleine Dommel en door het kasteelpark van kasteel Geldrop werd de finish bereikt. Het IVV-nummer was 16989


naar de top van deze pagina

Henri Floor