eerste dag Kempische wandeldagen 2002 terug naar het overzicht van de Kempische Wandeldagen Terug naar het overzicht van driedaagsen en vierdaagsen op de homepage van Henri Floor Terug naar de homepage van Henri Floor Kempische Wandeldagen 2003
Dit is het wapen van Geldrop.
Dit wapen is te vinden 
op de lokatie www.ngw.nl/indexgb.htm  
Deze site is mogelijk gemaakt door de 
Bank Nederlandse Gemeente te Den Haag Kempische Wandeldagen 3e wandeldag, zondag 3 augustus 2003.
Op zondag 3 augustus was al weer de derde en laatste wandeldag van deze driedaagse. We verlieten de start in westelijke richting en kwamen daarbij door de wijk Hulst. We liepen onder de spoorlijn Eindhoven-Maastricht door en bereikten nu het uitgestrekte bos- en weilandengebied met de naam
Zes Gehuchten met daarin de Gijzenrooische Zegge. We staken de gemeentegrens met Eindhoven over. We liepen weer af en toe over hele smalle bospaden. Enkele malen was ons pad fraai omzoomd met varens. We staken de A67-snelweg over en bevonden ons nu op de Groote (en stille) Heide. We liepen hier een tijdlang over de heide en sloegen voor het Kleine Huisven af.
Op 7 km was een verzorgingspost. Het was hier aardig druk, want alle afstanden kwamen hier langs. We dwaalden weer een tijdlang door bossen om uiteindelijk weer bij een (ander) viaduct over de A67 uit te komen. We bevonden ons weer in de gemeente Geldrop in buurtschap Genoenhuis. We kwamen een markeerden tegen om ontbrekende pijlen te plaatsen.
Bij de molen van Geldrop, het wandelplaatje van deze driedaagse, liepen we onder de spoorlijn door. Via de Brigida-kerk werd kasteel Geldrop bereikt. Hier liepen we door het kasteelpark. De tocht werd afgesloten met een bosparkoers door een uitlaatcentrum voor honden en prompt stapten we in een hondenpoep. De totale afstand bedroeg 15,870 km, terwijl het 25 km parkoers 25,880 km lang was. Het Het IVV-stempelnummer was 16853.
naar de top van deze pagina

Henri Floor & Coos Verburg