Vorig verslag van de LAW 4 Eijsden-Den Bosch Volgend verslag van de LAW 4 Eijsden-Den Bosch terug naar het overzicht van de LAW 4 Eijsden-Den Bosch terug naar het overzicht van het Pelgrimspad (II) Terug naar het overzicht van de LAW's, streek- en NWBpaden op de homepage van Henri Floor Terug naar de homepage van Henri Floor LAW 4 Eijsden-Den Bosch
Dit is het wapen van Weert.
Dit wapen is te vinden op de lokatie www.ngw.nl/indexgb.htm  
Deze site is mogelijk gemaakt door de Bank Nederlandse Gemeente te Den Haag Woensdag 18 december 1985
We werden 's nachts wakker doordat ik iets hoorde schuiven terwijl Coos een harde klap hoorde. Nadat we niets bijzonders constateerden sliepen we verder. Toen we 's avonds even na 7 uur terugkwamen, kwam de vrouw van de waard naar ons toe. Ze zei dat de klap die we 's nachts gehoord hadden kwam van 2 auto's die langs de kant gebotst waren en ernstig waren beschadigd. De politie was ook nog langs geweest en men zou aan ons vragen of we nog iets bijzonders gezien hadden.
Om 7.15 uur 's morgens ontbeten we. Om 7.56 uur vertrok onze trein naar Weert. Op het busstation te Weert wachtten we 20 minuten om dan te vernemen dat onze bus pas om 9 uur vertrok. Daarop besloten we te voet te gaan naar het punt waar we de vorige dag de route hadden verlaten. Tot het punt waar we weer op de route kwamen was het droog. Toen begon het flink te regenen en deden we beiden de regenkleding aan.
Dit is het wapen van Heeze.
Dit wapen is te vinden op de lokatie www.ngw.nl/indexgb.htm  
Deze site is mogelijk gemaakt door de Bank Nederlandse Gemeente te Den Haag Toen we bij café Blaakven kwamen vonden we het nog te vroeg voor een rust. Bij CR de Wildenberg te Maarhezerhutten langs de A2 kwamen we om 10.15 uur. Omdat het nog wel even zou duren voor er weer wat zou zijn besloten we hier koffie te drinken. Het was deze dag een heel mooi bosparkoers. We kwamen langs een Grenskerkmonument en hier maakten we een foto van. Deze open kerk werd gebruikt voor godsdienstoefening in de middeleeuwen. In 1956 werd dit grenskerkmonument geïnstalleerd. Bij Sterksel aangekomen besloten we het dorp in te wandelen op zoek naar een café. Café Boszicht was echter dicht en daarop besloten we verder te lopen. In Heeze was dan eindelijk onze grote rust in café Zwaan. Er was nog één groentesoep waar Coos van genoot. Bij NS halte Heeze kregen we een stempel. De dame die er zat, zat erg in over het vandalisme van de jongens die ook op dat moment bezig waren in de wachtkamer.
Het laatste stuk vanaf Timmereind voerde vrijwel in het donker. Rond half zes kwamen we aan bij de Valkenswaarderweg waar we de bus namen naar NS-station Eindhoven. Hier aten we erwtensoep.
naar de top van deze pagina

Henri Floor & Coos Verburg