terug naar het overzicht van de Apeldoornse 4-daagse Terug naar de homepage van Henri Floor Kim Morren schrijft op www.sportleven.nl een verslag over de Apeldoornse Vierdaagse 2008

6 juli 2008 vooraf
8 juli 2008 1e wandeldag
9 juli 2008 2e wandeldag
10 juli 2008 3e wandeldag
11 juli 2008 4e wandeldag


Lees
HIER dit verslag en wat hier aan vooraf ging.

naar de top van deze pagina


naar de top van deze pagina
4de dag Apeldoornse 4-daagse
11-07-2008Lieve lezers,
Kim Morren uit Nunspeet tijdens de Apeldoornse vierdaagse 2008
Wat een heerlijke dag gisteren. Hij kon echt niet beter. Geen woorden voor, maar zal het toch proberen. Ha ha.
Het begon weer zoals elke dag om 08:00 uur bij van Dongen, daar was alles nog zoals het elke ochtend ging, maar bij Apeldoorn bij de start stonden in 1 keer een hele groep vrienden van mij. Met een enorm spandoek (zie foto's). Deze vrienden hebben de hele 20 km met mij en ons groepje meegelopen. Geweldig toch. Super verrassing. Echt zo leuk dat ze dat voor mij deden.
Toen we bij "onze verzorgers" aankwamen kregen wij van hun een t-’shirt van waar hun ook meeliepen. Zo leuk, weer tijd voor een kodak momentje natuurlijk en hadden ook al aardig wat kodak momentjes gehad.
Onder het lopen hadden we heel veel reacties op het spandoek van mensen. En ook weer wat verschillende donaties gekregen. Geweldig die mensen allemaal. Zo lief en vol medeleven.
Bij de finish (iedereen van mijn vrienden liepen nog steeds mee en veel gelachen.) stonden daar burgermeester van Hemmen en zijn vrouw mij op te wachten. Ik heb me de hele dag zo speciaal gevoeld. Zo'n geweldige fijn gevoel.
Even met de burgermeester en zijn vrouw gezeten en wat gekletst en toen onze medailles opgehaald.
Er was gezellig live muziek en een vrolijke sfeer natuurlijk.
Mijn vrienden een stiekem You Never Walk Alone voor mij aangevraagd en ik ging gelijk de lucht in. Iedereen klappen en dansen enz. Wel emotioneel ook allemaal, dat ze dit allemaal voor mij deden. Hier kijk ik altijd leuk op terug en deze dag en actie zal ik nooit vergeten.
Daarna zijn we met de hele groep die er was lekker een borrel bij mij thuis gaan drinken, soepje erbij en een lekker stokbroodje met kruidenboter, muziekje en een gezellige kleine afterparty als afsluiter van de actie en het lopen.
Tja, ik heb het inmiddels al heel vaak gezegd in het laatste dagboek verhalen, maar het was een topervaring en geweldig om mee te maken.
Iedereen bedankt voor hun sms'jes, medeleven en donaties. Super top wat iedereen voor me heeft gedaan.

Het giro nummer blijft nog tot 1 september voor mijn actie en de website tot het einde van het jaar.
Als ik nog nieuws heb over de actie zal het op www.sportleven.nl nog komen te staan, maar de prestatie is geleverd en straks de laatste nieuwsflitsen de deur uit en dan is de actie op zijn einde. Ik kijk er geweldig op terug.

Iedereen super bedankt

Groet kim

Bekijk HIER de foto's van dag 4.
naar de top van deze pagina


naar de top van deze pagina
3de dag Apeldoornse 4-daagse
10-07-2008

Lieve lezers,
Kim Morren uit Nunspeet tijdens de Apeldoornse vierdaagse 2008
Ik kan de 3de dag rustig een regenachtige dag noemen en dan heb ik het niet over een paar buien. Het heeft namelijk echt de hele dag doorgeregend vanaf het moment dat we begonnen. Dus qua weer waren de andere dagen beter.
Ik voelde me wel lekker vanaf het begin, want mijn medelopers zeiden steeds: "Kim loopt weer in draf". De massage van gister had dus goed werk verricht, want ik liep er lekker over.
Nou werd het drafje wel steeds ietsje minder, want omdat het zo regende werd het natuurlijk enorm blubberig. Dus zwaar lopen. En ook nog steeds die hoge heuvels erbij.
Deze dag was dus wel zwaarder, maar ik heb hem weer lekker volbracht en kan me best beroerder voelen geloof ik.
Bij de eerste stop hebben we "onze verzorgers" allebei een flesje rum en merci gegeven. Dit vonden ze erg leuk. Als bedankje voor elke keer de lekkere koffie/thee.
We hebben vandaag 3 echte stops gehad en af en toe uitgerust bovenaan een heuvel. Begin wel wat blaren te krijgen, maar dit is ook nog wel te overzien.
Ook vandaag weer veel reacties en mensen die hun duim naar mij opsteken. Dit blijft leuk en aamoedigend.
Ondanks alle modder is er helemaal niemand uitgegleden vandaag al was dat soms wel op het nippertje, helemaal aan het einde van de loop werd er nog wel eens een oeeehh en aaahh geroepen. Maar toch bleef iedereen overeind. En gelukkig maar, want anders werd een mooie bende.
Ondanks de regen en blubber was ook dit weer een enorm gezellige dag. Je moet het toch zelf gezellig maken met het weer van vandaag en dat lukte ons goed.
Dus nu op naar morgen, de laatste dag. Ik heb er enorm veel zin in. Daarna nemen we met ons groepje en wie er nog meer mee willen gezellig een borrel en een hapje bij ons thuis als afsluiting van deze dagen.
Nou dat horen jullie morgen nog wel weer of misschien zaterdag als er morgen niet meer van komt.

Groet kim

Bekijk HIER de foto's van dag 3.
naar de top van deze pagina
naar de top van deze pagina
2de dag Apeldoornse 4-daagse
09-07-2008

Lieve lezers,
Kim Morren uit Nunspeet tijdens de Apeldoornse vierdaagse 2008
Vandaag zit er weer op. Ook weer een lange dag, want ik was pas om half 9 thuis. Ik had een volle planning vandaag.
De dag begon weer om 8 uur bij bakkerij van Dongen.
Om 9 uur begonnen we dag 2 met lopen. Het viel al gauw op dat veel mensen naar Hart van Nederland kijken, want we kregen veel reacties/aanmoedigingen van mensen die het gezien hadden. Zelfs een paar mensen, dat om het giro nummer vroegen en ook een paar die zo contant een bijdrage gaven. Dit is natuurlijk helemaal geweldig dat eigenlijk "vreemde" mensen dit voor je doen en ze je zo toch een beetje willen helpen. Helemaal super hoe iedereen reageert. Wordt ook de hele dag ge-sms’t door iedereen die me even aanmoedigt. Iedereen die sms'jes stuurt ook hartstikke bedankt.
Ik werd ook door krant de Stentor regio Apeldoorn gebeld. Of hij een fotograaf mocht langs sturen om een foto te laten maken en hij me dan aan het eind van de middag telefonisch een kort interview mocht doen. En natuurlijk mocht dat van mij!
Met de 2de langere pauze om 12:45 uur de foto gemaakt voor de Stentor en ook vandaag zaten we weer lekker bij "onze verzorgers”. Waar we weer lekker een bakje koffie en thee kregen.
Ook weer even met radio Nunspeet gebeld om hun op de hoogte te brengen over hoe het ging vandaag.
Weer wat kilometers gelopen, nog een kleine pauze genomen en om 15:00 uur kwamen we weer bij de finish aan. Hier kwamen we ook nog een cf'er tegen, die inmiddels over mijn actie had gehoord, dus even gezellig gekletst met haar en daarna afgestempeld en ons kaartje voor de dag erop opgehaald.
Inmiddels was het toen alweer 16:15 uur en moesten we ook gaan, want we hadden een afspraak om bij de chinees te eten, wat we ook kregen als een sponsoring. Dit had Roelie die ook meeloopt en haar schoondochter voor ons geregeld.
Even snel langs de slijterij gereden om 2 kleine flesjes rum en merci te halen om morgen aan onze "verzorgers"te geven als bedankje voor de goede zorgen.
Toen naar de chinees met zijn zessen gezellig en daar kregen we een heerlijk buffet aan onze tafel met allemaal borden met lekker eten. Het was heerlijk. Kregen ook nog een toetje na, waar ik helaas geen tijd voor had, omdat ik ook een massage afspraak had staan om 19:00 uur en ook nog even moest douchen daarvoor. De massage was bij de Jonge Stee in Vierhouten, ook weer gesponsord en ook weer geregeld voor mij. Iedereen doet zo zijn best voor mij en de "actie". Dat is allemaal zo geweldig en ik voel me er helemaal speciaal door als er van die dingen geregeld worden.
De massage was heerlijk genieten, vanaf mijn teen tot en met mijn hoofd en toen ik klaar was vertelde hij me dat ik nog een keer een massage kreeg voor als de loop voorbij is en het weer iets rustiger is. Zodat ik nog een keertje kan genieten. Jippie, want hier kan ik wel aan wennen die lekkere massages.
Daar nog iets gedronken en een rondleiding gehad en toen naar huis gegaan. Foto's op de computer gezet en dit dagboekje geschreven. En zo de computer uit en mij oogjes dicht.
Tot morgen.

Groet kim

Bekijk HIER de foto's van dag 2.
naar de top van deze pagina
naar de top van deze pagina
08-07-2008

1ste dag Apeldoornse 4-daagse

Lieve lezers,
Kim Morren uit Nunspeet tijdens de Apeldoornse vierdaagse 2008
De 1ste dag zit erop en het was me het dagje wel meteen, kan ik wel zeggen.
Voor degene die het nog niet wisten. Ik had vanochtend de camera ploeg van SBS6 Hart van Nederland op de stoep staan. Om 7:15 uur al.
Eerst een paar opnames hier in mijn huis. Dat ik mijn tasje aan het inpakken was. Mijn schoenen aan deed en een klein interview. Toen samen met hun door naar bakkerij van Dongen. Daar kregen we onze lunch pakketten mee voor de dag.
Daarna door naar Apeldoorn met SBS6 achter ons aan. De eerste kilometers liepen hun met ons mee en ondertussen een interview.
Dus toen we uiteindelijk echt gingen starten was het 10.00 uur. Vanaf toen konden we ons eigen tempo gaan lopen, want met zo'n camera achteruit lopen en ons tegelijk interviewen loop je niet in het tempo van hoe we normaal lopen.
Na een klein stukje het bos in, en ik mag wel zeggen dat het een pittige boswandeling was! Tjonge jonge, beste heuvels kwamen we tegen, maar wel ontzettend mooi.
Ondertussen kregen we allemaal sms'jes of we al zeik nat waren geregend. Maar gelukkig hadden wij daar geen last van. In totaal hebben we maar 2 regenbuien gehad. En die duurden helemaal niet lang gelukkig. Dus met het weer viel het gelukkig allemaal mee.
De eerste rustplek was na 6,1 kilometer. De zitjes die er stonden waren vol en ma zag een man met van die soort vis stoeltjes. En vroegen of we daar misschien mochten zitten. En dat mocht. Ondertussen kwam er nog een man bij die daar bij hoorde en zij zaten daar voor een groep verstandelijk gehandicapten die ook meeliepen. Dus wij even gekletst en heerlijk gezeten en ouwehoeren natuurlijk, want wat bleek de tweede rustplek was op dezelfde plek dus wij ouwehoeren of we het plekje alvast konden reserveren voor straks. Echt gezellig sfeertje hoor. Zij ouwehoerden gezellig mee.
Meteen toilet pauze gehad en toen weer verder gelopen. Bij 14,6 kilometer om ongeveer 13:00 uur kwamen we weer bij dezelfde rustplek aan en zagen dat hun net ingepakt hadden, maar nog niet weg. Dus Wendy zegt: "ah, das nou ook jammer zijn we net te laat zeker". Waarop hun heel enthousiast de stoeltjes weer tevoorschijn haalden en koffie en fris voor ons pakten. Geweldig toch! Mensen die je helemaal niet kent en ons zo lekker verzorgden. Kregen ook nog een lekkere banaan en water en een fris doekje om onze handen schoon te maken. Dus we hopen dat we hun elke dag tegen komen, haha, en zij vonden dat helemaal niet erg en lieten zien naar welk bord we dan moesten kijken als we even wilden zitten. Ondertussen heb ik nog een kort radio interview gedaan op radio Nunspeet. Had namelijk met radio Nunspeet afgesproken dat ik elke dag even tussen 12:00 uur en 14:00 uur zou bellen om te vertellen hoe het me vergaat. Dus dat was ook weer leuk. Om 13:30 uur liepen we weer terug, vandaar uit begonnen we aan de laatste 5,4 kilometen, dat is een dik uurtje lopen nog.
Laatste uurtje werd wel wat zwaarder moet ik eerlijk zeggen door al die heuvels kreeg ik wat last van mijn knieën.
Toen kwamen we om 14:34 uur binnen. Daar in de tent nog wat gedronken en toen weer naar huis. Dus het was een lange dag, want ik was voor SBS6 al vroeg op, maar een geslaagde dag, goed weer, gezellige mensen ontmoet en op naar morgen!!

Groet Kim

Bekijk HIER de foto's van dag 1.
naar de top van deze pagina


naar de top van deze pagina
06-07-2008
Lieve lezers,Het laatste dagboek verhaal voordat ik de Apeldoornse 4-daagse ga lopen.
Deze week is nog een redelijk drukke week geworden, wat ik niet verwacht had. Ik wilde een rustige week houden voor het lopen, maar ik werd een paar keer gebeld voor interviews. Wat natuurlijk ook erg leuk is. Dus dat hebben we toch maar ingepland allemaal.
Afgelopen dinsdag was het eerste radio interview met radio Gelderland. Leuk gesprek. Vriendelijke mensen. Hievoor zijn we naar Arnhem gereden.
Woensdag ochtend had ik een intervieuw met Mayke Snippe. Zij is van de stentor en kwam ook een intervieuw afnemen. Dat was een erg leuk gesprek en het zou er donderdag al inkomen. Ze heeft er een erg mooi verhaal van gemaakt en ook weer een enorme grote foto. Een foto die we hadden gemaakt van een keer tijdens het trainen.
Toen zat ik woensdagmiddag de krant door te lezen en zag dat het persbericht met een foto van mij was geplaatst in de Huis aan Huis. Ja ja we worden nog bekende Nunspeters. Ik had helemaal niet meer verwacht dat we die laatste week nog zoveel aandacht zouden krijgen. We hadden namelijk ook al eerder persberichten verstuurd, maar daar werd toen helemaal niet op gereageerd en nu dus wel. Ik denk dat het komt omdat het nu recent nieuws is, omdat we volgende week al gaan lopen.
Ik dacht ook dat het bedrag waar we opzaten ongeveer wel het eindbedrag zou worden, maar het bedrag heeft nog een leuk sprintje gemaakt. Super leuk natuurlijk.
De donderdag was ik media vrij. haha.
En de vrijdag ochtend werd ik gebeld door de Nunspeter post. Ook telefonisch een kort interview gehad met wat kleine informatie, omdat hun een vooraankondiging wilde maken van mijn actie in de krant. Woensdag 9 juli sta ik daar dus weer in en ze wilden na het lopen graag een keer met mij afspreken om een langer interview te doen van hoe het lopen ging en het bedrag wat we binnen gehaald hebben enz.
Na het telefonische interview gingen ma en ik naar Apeldoorn naar de radio voor weer een radio interview. De laatste van de week. Ook weer leuk.
Dus dit was mijn onverwachtte media week. Erg leuk allemaal. Ook erg spannend in het begin natuurlijk. Vooral die live radio interviews, maar je went er ook nog weer aan.

En dan gaat volgende week de prestatie beginnen. Ik doe niks anders als kijken naar hoe het weer wordt. Qua temperatuur ziet het er goed uit. Lekkere temperatuur om bij te lopen en die buien die ze voorspellen zien we dan wel weer.
Op dinsdag 8 uur hebben we afgesproken bij bakkerij van Dongen om de gesponsorde lunchpaketten op te halen. Vandaar uit gaan we met 2 auto's richting Apeldoorn.
We hebben er allemaal erg veel zin in.
Ik probeer elke avond na het lopen even een stukje te schrijven over hoe de dag is gegaan.

Nou op na dinsdag.

Groet kim

naar de top van deze pagina

naar de top van deze pagina