Oisterwijkse Vennen tocht

Op dinsdag 5 januari 2016 organiseerde de wandelgroep Wandelen op Dinsdag van OLAT de Oisterwijkse vennentocht. De start was vanuit restaurant Croy 't Stokske te Moergestel. Bij de start was ik vergeten om mijn GPS aan te zetten en na de grote rust had mijn GPS er een tijdlang geen zin in.

Met 58 man begaven wij ons op pad. Daarvoor hadden menigeen al hun nieuwjaarswensen uitgewisseld. Het was deze dag een bijzondere dag. Bij ons was het rond de 8 graden terwijl het in het noorden van het land zo'n 10 graden kouder was. Ze hadden daar last van extreme ijzel. Scholen bleven dicht en er werd afgeraden om de weg op te gaan. De grote rust was in Bezoekerscentrum Oisterwijk - Groot Speijck. We lieten ons de erwtensoep (€ 6,50) en Latte Macchiato goed smaken. Na de rust liepen we met 60 man verder. Een echtpaar dat in de ochtend verhinderd was liep nu met ons mee.

Door het al eerder gemelde probleem met de GPS is dit verslag korter dan u gewend bent. De fotoreportage is nu niet voorzien van ondertiteling waar de foto gemaakt is. Het was een hele mooie tocht geworden.

Klik HIER voor de betekenis van de buttons die boven aan dit verslag staan.

Henri Floor