Foto's na afloop van de tocht alle foto's in het klein van de tocht diavoorstelling foto's nabestellen de ingetekende route zoals deze op www.afstandmeten.nl staat overzicht 	van de Groene Wissels-wandelingen routebeschrijving van deze Groene Wissels wandeling Terug naar de homepage van Henri Floor Groene Wissels tocht Zeister landgoederen en Slot Zeist

Groene Wissels tocht Zeister landgoederen en Slot Zeist

Heidestein Op zaterdag 26 januari 2013 hadden wij ver­schil­len­de tochten op het programma staan. Coos zou mee­doen met de  PWN Egmond Wandel Marathon wan­del­tocht en ikzelf had de Rhoonse Grien­den­tocht vanuit Rhoon (Rotterdam) op het programma staan. Er was in de middag kans op ij­zel voorspeld, be­gin­nend in het westen. En omdat we niet van ijzel hou­den, besloten we beiden niet onze ge­plan­de tocht te lopen. Maar Coos wilde toch iets leuks doen deze dag.

Omdat het in het midden van het land, waar wij woon­ach­tig zijn, langer koud bleef, besloten wij een tocht in de buurt te lopen. Een maand gelegen, don­der­dag 27 december 2012, hadden we de Zeister land­goe­de­ren en Slot Zeist tocht van de Groene Wissels gelopen. Maar toen waren we laat begonnen en het laatste deel hadden we toen in het donker te lopen. Daarop besloten we die wandeling deze dag nogmaals te lopen.

Groene Wissels tocht Zeister landgoederen en Slot Zeist

Blikkenburg In de ochtend was het droog. De temperatuur lag op -3 graden en er lag een laag sneeuw. Rond het middag uur begon het licht te sneeuwen en dat bleef het tot de finish ook doen. Halverwege hebben we nog een rust gehad in hotel Oud London te Zeist. We hadden de route op onze GPS gezet. En dat bleek af en toe heel makkelijk, want anders waren we beslist niet uit de wandeling gekomen want in het Zeister bos en bosgebied Hoog Beek en Royen waren zij­pa­den haast niet te on­der­schei­den door de sneeuw.

Wat betreft het verslag van de gehele tocht verwijs ik nu naar het verslag van 27 december 2012. Deze dag heb ik wel meer foto's gemaakt en die kunt u bekijken door op een van bovenstaande buttons te klikken.

naar de top van deze pagina

Henri Floor