op bungalowcentrum De Kempervennen van CenterParcs alle foto's in het klein van de tocht diavoorstelling op bungalowcentrum De Kempervennen van CenterParcs foto's nabestellen Picasa Terug naar de homepage van Henri Floor op bungalowcentrum De Kempervennen van CenterParcs

op bungalowcentrum De Kempervennen van CenterParcs We verbleven een midweek op bungalowcentrum De Kempervennen van CenterParcs te Westerhoven. Westerhoven ligt vrij dicht bij Valkenswaard.

Op 6 december maakten we een rondwandeling op het park.

Dinsdag 7 december maakten we een wandeling in natuurgebied De Malpie. Dit bleek een vrij druk belopen gebied te zijn. De talrijke afdrukken van wandelaars waren nu bevroren. Dit maakte het wandelen erg zwaar. Hierop werd besloten de wandeling aanzienlijk in te korten. We liepen deze dag 8 km

Woensdag 8 december reden we naar de Achelse Kluis. De Achelse Kluis ligt op de grens met België. We bekeken hier het winkeltje.

Donderdag 9 december maakten we opnieuw een wandeling in natuurgebied De Malpie. Nu scheen meestentijds de zon hetgeen uitnodigde tot het maken van talrijke foto's. We liepen deze dag 8 km.

Klik op een button boven aan deze pagina voor een fotoverslag.

naar de top van deze pagina

Henri Floor