Maarnsche Bergtocht vanuit Driebergen alle foto's in het klein van de tocht diavoorstelling Maarnsche Bergtocht vanuit Driebergen foto's nabestellen Picasa Terug naar de homepage van Henri Floor Maarnsche Bergtocht vanuit Driebergen (5)

Met de Maarnsche Bergtocht vanuit Driebergen 2010 Op zaterdag 4 december 2010 besloten wij de WS78 wandeltocht vanuit Maarn van 19 maart 2011 voor te lopen. Deze tocht hadden wij zelf uitgezet en er waren in dit weekend niet veel alternatieve tochten. Eigenlijk wilden wij bij de FLAL in Marum lopen, maar vanwege de voorspelling, dat er kans op ijzel was besloten we de verre reis naar Marum niet te maken. Omdat de route op 1800 meter van ons huis loopt besloten wij van huis uit te lopen. We begonnen de route nu vanaf de geplande soeppost en liepen tot de koffiepost. Vanwege de sneewval en het gevorderde uur besloten we de tocht hier af te breken. Wel liepen we nog naar huis, zo'n 8 km.

Van deze tocht hebben wel al eerder verslag gedaan, namelijk op 23 januari, 5 april, 22 mei, 3 juli 2010 en 30 oktober. Daarom nu geen verslag van de route. Het was deze dag aanvankelijk licht bewolkt met af en toen wat zonneschijn. Na een paar uur werd het bewolkt en rond één uur begon het te sneeuwen. We waren om 8:10 uur gestart en om 15:10 gefinisht. We liepen dus in totaal 7 uur en legden ± 28 km af. We genoten deze dag volop van de sneeuw.


naar de top van deze pagina

Henri Floor