Maarnsche Bergtocht vanuit Driebergen alle foto's in het klein van de tocht diavoorstelling Maarnsche Bergtocht vanuit Driebergen foto's nabestellen Picasa Terug naar de homepage van Henri Floor Maarnsche Bergtocht vanuit Driebergen (5)

Met de Maarnsche Bergtocht vanuit Driebergen 2010 Op zaterdag 30 oktober 2010 besloten wij de WS78 wandeltocht van WS78 vanuit Maarn van 19 maart 2011 voor te lopen. Deze tocht hadden wij zelf uitgezet en er waren in dit weekend niet veel alternatieve tochten. Omdat de route op 1800 meter van ons huis loopt besloten wij van huis uit te lopen. We begonnen de route nu vanaf de geplande soeppost.

Van deze tocht hebben wel al eerder verslag gedaan, namelijk op 23 januari, 5 april, 22 mei en 3 juli 2010. Daarom nu geen verslag van de route. Het was deze dag bewolkt met af en toen wat lichte regen of motregen. De intensiteit was niet voldoende om de regenkleding aan te trekken. We genoten deze dag volop van de talrijke herfstkleuren. Een zonnetje zou voor deze herfstkleuren heel welkom zijn geweest, maar het regende in ieder geval niet zo als de vorige zaterdag en dat was al mooi meegenomen.

Toen wij rond vier uur de finish naderden, concludeerden wij dat we niet voldoende tijd over hadden om de tocht bij daglicht te volbrengen. Daarop besloten we de tocht af te breken en met de trein huiswaarts te rijden. Door het sombere weer zijn meer foto's dan gebruikelijk niet scherp genoeg geworden voor publicatie op mijn website.

naar de top van deze pagina

Henri Floor